Notice: Позвани метода конструктора за WP_Widget је застарела почев од издања 4.3.0! Уместо тога користите
__construct()
. in /var/www/vhosts/sdkultura.rs/arhiva.sdkultura.rs/public_html/wp-includes/functions.php on line 3624
КРЕАТИВНИ КУРС ГИТАРЕ | Центар за културу Смедерево

КРЕАТИВНИ КУРС ГИТАРЕ

kreativni kurs gitare

КРЕАТИВНИ КУРС ГИТАРЕ 2018/2019
У сарадњи са Guitar art фестивалом
Почетни курс: понедељком и петком од 19 до 20 сати
Напредни курс: понедељкоми петком од 20 до 21 сат
Професор: Катарина Карић
Цена: 3.300,00 динара месечно

 

 

КРЕАТИВНИ КУРС ГИТАРЕ 2017/2018

Професор: Душан Поповић Липовац

 Вежбаоница 116

Понедељком и четвртком од 18.45 до 20.45 сати

УПОЗНАЈТЕ СЕ СА КРЕАТИВНИМ КУРСЕМ ГИТАРЕ У СМЕДЕРЕВУ

Сви заинтересовани будући гитаристи имаће прилику да се у среду, 14. септембра у 19.00 часова упознају са наставним планом, програмом, активностима и професорима Креативног Курса Гитаре.

Центар за културу Смедерево у сарадњи са Guitar Art Festivalom, сада већ традиционално, организује промоцију Креативног Курса Гитаре у Смедереву. Сви заинтересовани будући гитаристи имаће прилику да присуствују првом бесплатном часу Креативног Курса Гитаре који ће се одржати у среду, 14. септембра у 19.00 часова у Концертној дворани Центра за културу Смедерево.
Професор гитаре Душан Поповић Липовац одржаће групни промо час за све присутне, као што ће их и информисати о плану, програму и активностима које очекују наше полазнике.

Ово је идеалан догађај за све оне који желе да пробају да свирају гитару, али и гитаристима који желе да продубе и унапреде своје свирање.

Дођите да заједно свирамо!
Гитара за Све!


Драги полазници,

Добро дошли у нову сезону у којој КРЕАТИВНИ КУРС ГИТАРЕ уводи новине које ће још више унапредити нашу наставу и пословање, као и омогућити да наши полазници имају још већу могућност да се друже, стичу знање, посећују и учествују на концертима.

Креативни Курса Гитаре прати календар школске године, што значи да се програм одвија у временском интервалу од септембра, а завршава током јуна. У склопу редовне и обавезне наставе Креативни Курс Гитаре ће организовати и одржати:

66 часова гитаре.
(Часови се одржавају два пута недељно у укупном трајању од 60 минута).
8 радионица теорије музике.
(Радионице теорије музике организују се сваке последње суботе у месецу).
8 часова додатне наставе.
(Додатни часови се организују једном месечно у циљу да сваки полазник има могућност да надокнади изгубљене часове, а они се организују сваке последње суботе у месецу).
2 велика концерта Креативног Курсa Гитаре.
Новогодишњи и завршни наступ у јуну).
Guitar Art Festival – Београд, март 2017.
(Целодневни програм посвећен полазницима курса кроз: предавања, наступе и посете концертима фестивала).

За све горе наведене активности годишња чланарина Креативног Курса Гитаре износи 10 рата у износу од 3000 динара по месецу. Молимо Вас да чланарину уплаћујете до 10. у току текућег месеца.

Поред горе наведеног редовног програма, полазницима нудимо, у складу са могућностима, и рекреативну наставу тј. Креативни Курс Гитаре у Херцег Новом на Guitar Art Summer Festu (15-20. август 2017.).

Креативни Курс Гитаре ће и ове сезоне, током лета 2017. године, се максимално потрудити да пронађе средства и организује једнодневну бесплатну екскурзију и концерт оркестра свих својих полазника курса гитаре из Србије. Прошле сезоне смо успешно имали концерт оркестра на Зајечарској Гитаријади, а за следећу сезону је у плану сарадња са једним од следећих фестивала (EXIT, Нишвил, Арлем..)

Хвала вам на указаном поверењу.
Ваш Креативни Курс Гитаре

Промотивни видео:

FacebookTwitterGoogle+Share